Kiitos kaikista kommenteista joita tulikin kivasti, tuon eilisen päivityksen jälkeen.Tunika oli käytössä ja tykkään itsekin paljon. Nyt on puikoilla Vilmalle puuvillasta, saa nähdä mitä siitä tulee.

Eilinen päivä meni  kaikenlaisissa arkipuuhissa, isäntä lataili monenlaisia uusia/päivittyneitä juttuja tähän maciin ja nyt on kun uudella koneella tekisi hommia. Onneksi maanantaina on mentävä töihin, ei mene kaikkia aika tässä koneen ihmeellisyyksien kanssa.

Sain viikolla paketi Liinulta. Hän oli koeneulonut minulle huivin, jonka ohje on tulossa Ullaan. Eilen kastelin huivin ja venytin sen saunan lauteille kuivumaan. Vesi ja venyttäminen tekevät huiville ihmeitä.

 

3686586655_9c8b9dd472.jpg

Malli: oma (tulossa Ullaneuleeseen)

Neuloja: Liinu

Lanka:Bockens Lintowgarn (ruotsalainen 100%) pellava

3687388770_c6d93d5739.jpg

Huivin väri on juuri niin turkoosi, kun kuvassakin.

3687386826_ee83765a99.jpg

Huiviin liittyen. Nimiehdotuksiahan tuli huivia varten 30, yhden niistä taannoin valitsin ja se on tulossa Ullaneuleeseen. Nimi oli Atzalean ehdotus ja nyt vielä Atzalean yhteystietoja kaipaisin.

Tellu ja Eimi ovat saaneet pienet paketit. Tellun paketin näettekin myös  täällä ja Eimille meni saman suuntainen paketti.

3686662027_9a8b0b75de.jpg

 

Tellun Silvia on perinteistä Silviaa ja Eimin vihreä lanka oli erikoisvärjätty erä, tuota vihreää ei ole Silvian värikartassa. Eimin langassa on myös terveyskäsittely, niinkuin Wetterhoffin silkkivilloissa nykyään on.

Olen tämän päivän kuunnellut netin kautta körttiradiosta Seinäjoen herättäjäjuhlia. On tuntunut hyvältä päästä juhliin mukaan kotona istuen tai pikemminkin puuhaillen. Nyt on väistyttävä koneelta. Oskari on jonossa seuraavana.

Hyvää viikonlopun jatkoa jokaiselle.

Mutta vielä Atzalea, jos vain tämän huomaat, niin yhteystietojasi kaipailisin kovasti