Tänään on ollut, hankinta päivä. Askartelukaupasta tarttui mukaan Cernit ja Fimo-massoja, hiukan kangasvärejä, koruneulat ja Oskarille Queen Elisabeth 2 pienoismalli. Kotona vain ihmettelin, miten sain noihin uppoamaan 45 euroa? No, elämä on... Ajatuksena on aloitella ensi viikolla lasten kanssa vähän  joululahjajuttuja.

Ennen askartelukauppaa kävimme Löytöliiterissä. Uskomaton paikka, jos tykkää kaikesta pienestä sälästä. Tulevia kaverisynttäreitä ajatellen ostin muistokirjoja, muutaman ystäväkirjan sekä jotain, muuta pientä. Lähes kaikki tavara oli halvoista hinnoista puolet pois.

Anttilassa näin sitten vihdoinkin livenä Novitan syksyn uudet langat. Jotain varmaan tulen ostamaan. Osa väreistä näytti jopa paremmilta kuin värikartassa.

Olen lähdössä lasten kanssa ensi viikolla Keuruulla käymään. Onko kenelläkään tiedossa jotain käsityö/lankapaikkoja, joita ei voi ohittaa? Reittimme on siis Hämeenlinna-Orivesi-Mänttä-Keuruu. Keuruulta ajattelin lähteä käymään Piikussa. Matka Petäjävedellehän, ei ole pitkä. Ainoa kokemukseni Piikun hahtuvalangasta oli kun viime jouluksi virkkasin ja huovutin aniliinin punaisia kaulahuiveja. Niistä tuli hyviä. Nuo Piikun ihanat värit houkuttelevat.

Muu perhe nukkuu. Heimolassa on hiljaista. Taidanpa minäkin kömpiä oman kullan viereen. Hyvää viikonloppua jokaiselle blogissa vierailevalle.