Edit: 8.7. klo 12.50 Pitsisukan kommentista huomasin, että kaikki kuvat eivät näkyneet. Toivottavasti nyt näkyvät.

Viikko sitten meidän perhe matkasi sateisesta Suomesta Lontooseen, jossa sanotaan satavan aina. Minulla tämä oli kolmas lontoon kerta ja nytkään ei satanut. Kolmen yön reissu helteisessä Lontoossa perheen kanssa aloitti isännän loman hyvin.

Untitled

Hotellimme oli hyvää brittiläistä tasoa. Metrolla pääsi hotellin kulmille suoraan lentokentältä, matka kesti pikkuisen vajaan tunnin.

Untitled

Ensimmäisen päivän lounaan kävimme syömässä Punjabissa, joka oli ennestään tuttu paikka isännälle ja minulle. Myös nuoriso oli tyytyväisiä tähän kokemukseen.

Untitled

Hotellin ikkunasta näkyi kadulle ja puistoon.

Untitled

Primarkista tuli kuopuksen shoppailupaikka, jossa poikettiin muutaman kerran.

Untitled

Museoissa emme käyneet, sillä onhan Lontoossa paljon nähtävää muutenkin.

Untitled

Monenlaista taiteilijaa matkan varrelta.

Untitled

London zoo, oli aivan ihana paikka. Tämä taisi olla se apina, joka kävi kuopuksenn tavaroita tutkailemassa. Eläintarhassa oli muutamia alueita, jossa pääsi kulkemaan eläinten joukossa. 

Untitled

Myös perhostunnelissa kuljettiin perhosten joukossa. Ennen pois lähtöä piti varovasti ravistella itseään "puhtaaksi". Isäntää pyysin kuvaamaan kun joku kutitteli minun selkääni.

Untitled

Tärkeitä muistutuksia oli kävelyreittien varrella.

Koska tämä on käsityöblogi niin pitäähän tähän blogata myös tossuihanuudet, jotka olivat myynnissä eläintarhan matkamuistomyymälässä.

Untitled

Pupujussit...

Untitled

... tai tiikerit jalkaan. Oli siellä vielä kirahvejakin myynnissä ja ihan kissatossutkin taisivat löytyä.

Untitled

Eläintarhasta kuljimme puistojen läpi maanalaiselle, kyllä ne olivat upeita paikkoja. Tässä puiston osassa oli pyöräily kielletty ja siksi tuossa kaveri taluttaa pyöräänsä.

10526123_743671689008016_4174293906773332728_n

Hamleysllä kävimme ihmettelemässä lelupaljoutta ja isäntä kuvasi sieltä tämän Corgin. Kuva on siis Prinssi Williamin ja Cathrine Middeltonin  "häävilkutuksesta" leikattu.

Tällä reissulla säästin perhettä, emme käyneet yhdessäkään lankakaupassa. Ainoat langat, jotka reissun aikana näin olivat Tigerissa olevat 100% akryylilangat, joita saa myös Suomen liikkeistä. 

Harrastuksia ei vallan tällä reissulla unohdettu. Tapasimme isännän ystävän muusikko Michael Messerin joka tuli tapaamaan meitä hotellille. Kuopus ja minä jossain vaiheessa lähdimme nukkumaan, mutta esikoinen ja isäntä jaksoivat pitkään jutustella Michaelin kanssa. 

Tässä samalla huomasinkin, että en ole muistanut jakaa kanssanne tätä linkkiä, jossa on juttua isännän bluesharrastuksesta. Jos yhtään kiinnostaa, niin käykää lukemassa.

Matkakäsityönäni ollut Meadow Grass-huivini tuli pingoitusta vaille valmiiksi kotimatkalla. Pimeässä autossa päättelin silmukoita neuloen. Päätin, että jos kerran hohtoneulonnasta on hopeaa tullut, niin pitäähän sitä myös hämäräpäättelyn onnistua. 

Untitled

Huivista lisää viimeistelyn jälkeisten kuvien kera.

Maanantaiterveisin seijap