Facebookissa kiertää arkikuvahaaste, jossa jokainen haastettu kuvaa valokuvan tai valokuvien kautta omaa arkeaan viiden päivän ajan ja haastaa joka päivä mukaan myös yhden ystävänsä. Minut haastoi Sanna-serkku Pieksämäeltä. Ajattelin samalla, nämä kuvat jakaa tänne blogiin teidänkin iloksenne tai kauhuksenne ;-). Haastekuvani alkavat siis tiistaista kun arki alkoi.

Seijan 925_20140422_001

Tiistain totuus työpaikan rappukäytävässä. Meillä tehdään hissiremonttia. Aamulla meteli oli aika kova, mutta jossain vaiheessa päivää helpotti. Onneksi työ ei ole istumista toimistossa, vaan pystyy olemaan muuallakin.

Untitled
Jumpalta lähteissä oli ihana ikuistaa ruusupensaan juurella kasvavat valkovuokot.

Untitled

Kotimatkan ajaksi lauluopen ohjeen mukaisesti SounHound sovellus päälle ja täppäys, jos radiosta tulee biisi, jonka haluaisi tunnistaa. Liisalta saatu matkaikoni on myös löytänyt paikkansa pienessä punaisessa.

Huomenna sitten tämän päivän arkikuvat.

Eiliseen arkeen kuului myös, että Youtubiin lataamani "opetusvideo" Sisar-huivin mallineuleesta oli löytänyt facebookin Hurmaavissa huiveissa tykkääjänsä. Haluaisin sen laittaa näkymään myös tänne blogiin. Osaisiko joku neuvoa kuinka se onnistuu, muuten kuin linkittämällä?

Minusta olisi tärkeä saada tuo mallineule video teidän uskollisten blogissa kävijöidenkin nähtäväksi.

Keskiviikko illan terveisin seijap