Tänään oli lapsien syysloman viimeinen päivä. Isännällä oli asioita kaupungissa, joten koko perhe lähdimme mukaan. Sillä aikaa kun isäntä Nautti pikkuveljeni hyvästä fysikaalisesta hoidosta kävimme lasten kanssa ensin Anttilan keskusvaraston tyhjennyksessä. Roosaa Rustikaa etsin, kun yhdestä ponchon tekeleestä loppui lanka kesken, mutta ei löytynyt. Sen sijaan 3 Fiestaa lähti mukaan.
Tu
ohan on ihan akryylilanka, mutta tuo väri kun on niin kaunis.

Tiedoksi jos joku Hämeenlinnan Anttilan lähellä kulkee, että beige ja turkoosi Teddy olivat siellä vain 3 euroa kerä.

Koko päivä oltiin kaupungilla. Ostettiin isännälle ja minulle uudet villakangastakit joita kipeästi tarvittiin. Pianokaupassakin  käytiin ja päästiin ulos ilman pianoa, toistaiseksi. Oli kyllä aika lähellä.

Askartelukaupassa käytiin ostamassa pienoismallit lapsille ja samalla kyselin kyläyhdistyksen jouluaskarteluihin vähän vinkkiä. Ihania malleja olikin jo valmiina. Ja sattui olemaan kamerakin mukana.Näistä seinälle laitettavista enkeli ja tonttujutuista tykkäsin, pohjana on kuitukangas.Yritin kuvata tuota Fantti-himmeliä, mutta ei siitä oikein saa käsitystä. siinä on niin paljon tuota muutakin roikkuvaa.Nämä enkelit ja tontut ovat suloisia. Vieläköhän kylältä löytyisi heinäseipäitä?

Oikeastaan tähän kuvaan olisikin hyvä lopettaa.

Enkeleitä jokaisen viikonloppuun.

Käykää vielä
Famun blogissa lukemassa, miten voi toimia kun enää itse ei jaksa neuloa rakkauttaan silmukoiksi. Kysehän on siis tästä keräyksestä.