Sain pitkästä aikaa jotain ommelluksi. Vilma sai yhden mekon. Jotenkin kaikki vaatteet tuntuvat olevan liian pieniä. Ja kankaita on vaikka kuinka paljon, mutta mikä tänä syksynä tekeekin ompelemisesta vaikeaa. Ihania mallejakin löytyy Ottobre-lehdistä, mutta ei silti oikein iske. Jotain valmista siis kuitenkin.Malli:         Ottobre 5/2006

Kangas on Huuto.netistä Anjalta huudettu varmaan kaksi vuotta sitten. Mielestäni   kiva neulospohjainen kangas kohokukkasin ja -palloin

Malliin olen tyytyväinen, käytin kokoa 110 cm, olisi voinut ehkä hieman olla pidempi.

Meidän lapsilla on koko viikko syyslomaa. Huomenna lähdemme ajelemaan mummolaan. Ensin aamulla minä menen kuuntelemaan vaalisaarnaa ja isäntä pitää pyhäkoulua, sillä aikaa, että vanhemmat saavat rauhassa kuunnella.

Meillä siis valitaan kirkkoherraa, samalla minulle esimiestä. Kun puolen vuoden päästä palaan töihin on minulla uusi esimies.

Edit:
Vastaan tähän Sahramille. Siis loppuunmyyntiä pitävä kangaskauppa on Pirinä Sibeliuksenkadulla. On tainnut jo kesästä asti olla laput ikkunassa, nyt vasta kävin sillälailla kaupungissa, että pääsin käymään. Aika tyhjää oli jo.