Viikko sitten virkkasin pipon Novitan Heijastus-langasta. Laittaessani itse pikkukameralla ottamani selfien profiilikuvaksi naamakirjaan olen saanut monenlaisia kommenteja. Tanja kysyy Heijastuksen heijastavuudesta ja siihen vastaukseni on, että kyllä heijastaa. Mutta muuten pipo kuulema nuorentaa. Pitäisi varmaan tätä pipoa sitten käyttää aina niissä tilanteissa kun on kalkkis olo.

DSC03927

Virkattu heijastin pipo
Malli: Oman pään mitoilla virkattu
Reuna rapuvirkkauksella
Lanka: Novitan Heijastus
Menekki: 139 grammaa
Koukku: 6 mm

Kotitienoiden pimeille lenkeille on tämä pipo ajateltu. Lanka on jostain meille kotiutunut viime vuonna.

DSC03933

Isäntä sai pipon jonka paino on murto-osa minun piponi painosta. Lankana on Tuku-Woolin taatusti suomalainen villalanka, jonka ostin syyslomalla Titityystä. Mallineule on sitä vanhaa tuttua, jota olen käyttänyt aika monessa neuleessa. Raitapolvarit Ullassa, Esikoisen pipo Woolista ja Valo-Villestä ja Lapaset ET-lehden tumppukisaan, nyt maintakseni.

DSC03934

Isännän pipo
Malli: oma
Lanka: TukuWool
Menekki: yhteensä 44 grammaa
väri Rae (Tumman harmaa) 31 grammaa
väri Auri (vaalean harmaa) 13 grammaa
Puikot 3,5 mm

Kauassa isännällä on pukumiehen pikkuhuivi, joka on "tuotekehitelty versio" siitä, joka lähti Novitan kilpailuun. Esikoinen on pitänyt Novitan langasta neulottua protptyyppia. ja kehuu, että se on kerrassaan hyvä mopoilu huivi. Hyvä niin.

DSC03929

Pukumiehen pikkuhuivi
Malli: oma
Lanka: Manos Silk Blend 
Menekki: 30 grammaa
Puikot: 4,5 mm
 

Näitä pikkuhuiveja on nyt isännän käytössä kaksi kappaletta ja ahkeraan hän niitä käyttääkin, ovat kuulema kerrassaan käteviä. Mallia en ole saanyt kirjoitettua, kun en ole sitten kuitenkaan kirjoittaessani tyytyväinen siihen mitä on tuloksena, kun neuloo ohjeen mukaan.

DSC03938

Pukumiehen pikkuhuivi
Malli: oma
Lanka: Manos Silk Blend 
Menekki: 30 grammaa
Puikot: 4,5 mm

Muuten sama lanka, mutta väri vaan kirjava. Tätä huivia neuloin silloin kun teimme Katjun keräämällä porukalla matkaa Tallinnaan.

Tämän bloggauksen lankojen neulottu/virkattu kulutus on yhteensä 243 grammaa. Lisäksi täytyy kaivaa puhelimen kuvista vaakakuva, jossa on kuvattu Hypistelymuhvi lankakassin puntarin lukema. 1728 grammaa lankaa lähti Pysäkin käsityöpiiriin muuttuakseen hypistelymuhveiksi.  Nyt siis lisään 1971 grammaa lankalaihiksen saldoon. 8001 grammaa on nyt sitten tämän hetken lankalaihis 2015 tilanne. Missään kodin lankavarastoissa tuo kulutus ei kyllä tunnu tai sitten olen vaan onnistunut kaiken levittämään niin pitkin kotia, että joka paikassa pursuaa lankaa. 

Viikonlopun Mahdollisuus muutokseen tapahtumasta on tullut minulle hyvää palautetta tänään. Muutaman kuvan löysin Hämeen parhaaksi facebook ryhmästä. Käypä kokeilemassa linkistä pääsetkö sinne katsomaan. Ainakin yksi lauantain kohtaaminen sai aikaa sen, että ainakin yhdet ehkä jopa kahdet villasukat haluan neuloa.

Maanantaiterveisin seijap