Monen vuoden harkinnan jälkeen uskaltauduimme hankkimaan Heimolaan Biolanin lämpökompostorin. Mietinnässä asia on ollut, sillä pelkään, että rotat menevät sinne läpi. Mutta nyt oli Agrimarketissa tarjouksessa ja sain tämän hankittua Bonuksilla ja vielä harmaan värisenä.

 

 

Vajaan viikon tämä nyt on ollut pihassa. Omalla autollani sen toin ja samalla rakennustelineet isännälle huvimajan rakentamista varten. Voitte kuvitella ihmisten katseita, kun näitä työpäivän jälkeen pinaattitunikassa ja kapeassa hameessa kävin hakemassa. Tilaihme siis minun Mazdani.

Muutama viikko sitten olimme auttamassa neulovaa ystävää muutossa ja siltä reissulta Heimolaan tuli sininen kaappi. Kuvassa kaappi on vain nostettu paikalleen, eikä ole sen enempää aseteltu. Kuitenkin sen paikka on ehdottomasti vanhassa Heimolassa. Kiitos Helka. Kuvataan sitten paremmin kun on paikat taas kunnossa.

Puutarhassa Siperiankarhunvatukatkin alkavat hiljalleen kypsyä, vielä tarvitaan aurinkoa, jotta saadaan ne kypsiksi asti. Lupaavalta kuitenkin näyttää.

Alkanut viikonloppu on täynnä tapahtumaa. Mummi on meillä huomisen lasten kanssa, isännän kanssa tehdään pikainen käynti Toivakassa. Sunnutaina onkin sitten Me&I lasten vaatekutsut meillä, joten onhan siinä yhdeksi viikonlopuksi taas kaikenlaista.

Oikein aurinkoista elokuun viikonloppua sinulle.