Sain viime viikolla paketin, jota en muistanut enää olevan tulossa. Voitin Auran blogin arvonnassa ja olin tosiaan unohtanut kokonaan sen. Tämä kertoo siitä, että en ole vielä ihan ennallani syksyn sairauden jäljiltä. Siis näin mukavan asian odottamisen olin unohtanut.

 

Paketissa oli ihanaa lankaa ja Otus, sekä pikkasen suklaata joka on reilun viikon aikana syöty ja teetä joka sekin on tullut tässä juotua. Kiitos Aura!

Nyt mietin raaskisinko langan käyttää tiskirättitalkoissa, vai säästänkö sen muuta käyttöä varten ja käytän talkoissa niitä lankoja jotka ovat jo jonkin aikaa kotona majailleet.

 

Eilen kävin Hämeenlinnan huutokauppakamarilla ja ostin sieltä kolme vyyhtiä lankaa.

Lanka on samaa lankaa, jota reilu 3 vuotta sitten löysin kirpparilta. Tämä on vihreätä, vaikka se kuvassa näyttääkin joltain muulta. Nyt lankaa on niin paljon, että se mennen tullen riittää neuleeseen itselleni. Mielessä kutkuttaa ajatus vaikka kaarroketunikasta. Tuolle langallekin muistan nähneeni ohjeita, joissain niissä itseäni vanhemmissa mallilehdissä joita olen jemmannut. Täytyy katsoa ne kaikki läpi. Ihan vielä ei tuo lanka pääse puikoille, koska on asioita joiden pitää olla valmiina tämän kuun loppuun mennessä.

 

Vilman oksennustauti on taas ainakin hetkeksi pois. Tänään ei ole oksentanut kertaakaan. Toivottavasti olisi oikeastikin ohi, eikä tulisi meille muille.

 

Perjantaiterveisiä Heimolasta