Maanantai aamu, isäntä on lähtenyt tärkeälle reissulle Tampereeelle lapset kouluun ja minä lähden kampaajan kautta iltavuoroon. Kaksi viikkoa hoitajana, ja sitten taas omiin töihin. Näin se aika kuluu.

 

Viikonloppuna ajelin Multialle ja takaisin Olavi-sedän syntymäpäivillä käytiin äitini kanssa. Kiva oli nähdä sukulaisia vaikka olikin vain pikainen piipahdus.

Tässä kuva jonka otin pihalta kun aamulla lähdimme liikkeelle.

Meillä on maakellarin vieressä tuollainen valtavan iso koivu ja pelkonba on ollut, että jos se kaatuu, niin se kaatuu sähkölinjoille. Talven aikana aikamoisia oksia on tullut rytinällä alas, joten koivun aika oli lähteä pois pihasta, näin ajattelimme.

Kun tulin kotiin näky oli tälläinen. Ei varmaan kovin montaa vuotta tuo koivu olisi pysynyt pystyssä. Nyt riittää pihassa hommaa että saadaan kaikki oksat ja risut pois. Koivun kaatumista ei enää tarvitse pelätä. Upeasti oli isäntä kaverinsa kanssa homman hoitanut, ei ollut linjoille tuo puu kaatunut.

 

ARVONTA, on suoritettu Vilman avustuksella. Sartsa ja Marja laittakaahan yhteystietojanne. Koitan tämän viikon aikaan saada paketit lähtemään. Pidetään sisällötkin salaisuutena vielä toistaiseksi.

 

Sillain ihan vanhan aikaisesti tehtiin arvonta. Ennen kouluun lähtöä aamulla Vilma sanoi kaksi lukua 1-42 ja eka osui Sartsan kommenttiin ja toinen Marjan.

 

Afrikkalaisista kukista on kyselty, mitä niistä tulee. Aluksi ajattelin peittoa, mutta tällä hetkellä kytee mielessä toinen ajatus, saa nähdä, en vielä kerro.

 

Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille toivottelen. Täällä Kanta-Hämeessä paistaa auriko, joka paljastaa likaiset ikkunat. Onneksi on tuo kampaaja aika varattuna, muuten varmaan alkaisin pesemään ikkunoita. .