Tänään olen ilmoittautunut Sukkasatoon. Syksyn aikana kun yleensä tulee sukkia neulotuksi, niin kiva neuloa niitä yhdessä toisten  kanssa.

1249035408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muitakin ilmoittautumisia tein. Siinä onnistuin kyllä sitten jotenkin pahan kerran söhläämään. Täytyy huomenna soitella Vanajanvedenopistolle ja muuttaa ilmoittautumiset, jostain kumman syystä en nimittäin saanut sitä ilmoittautumisnumeroa, jolla olisin voinut tarkistaa ilmoittautumiset.

Tarkoitus oli ilmoittautua itse Kirjovirkkaus ja Qvidi-Mina kurssille sekä jouluhuovutukseen. Vilma piti ilmoittaa jouluhuovutukseen. Nyt näytti käyvän niin, että Vilman ilmoittautuminen menikin Tuohon Kirjovirkkaus Qvidi-Minaan ja jouluhuovutukseen. Jotta en enempää sekoittaisi systeemejä jään odottamaan virka-aikaa, jolloin saan hoidetuksi jonkun virkaikijan kanssa tuon asian.

Qvidi-Mina on kytenyt mielessäni näistä takeista asti. Aurinkoa blogissa on edelleen upeita virkattuja takkeja useampiakin. Kursilla on toisena osiona kirjovirkkaus ja voisihan sitä tehdä vaikka Korsnäsin villapaidankin, mutta en tiedä ehtisikö. Kurssikertoja on 7 ja viimenen on ensi vuonna maaliskuussa.