Huono bloggaaja ilmoittautuu. Huomenna tulee kaksi viikkoa siitä kun nyt esiteltävät kuvat on otettu Turengin Asemalla. kameran toisella puolen oli Tuula.

Tässä tulee toivottavasti nyt sitten enemmänkin bloggauksia, sillä jotain niin kaunista on tullut puikoilta, että se on pakko jakaa teidän kanssanne, mahdollisimman pian.

Tämä Höök-jakku on neulottu Kööpenhaminan ihanasta lankakaupasta ostetusta Geilskin Tweed langasta. Jostain syystä tämä oli niitä neuleita, jotka eivät edenneet niin ripeään tahtiin kuin olisin halunnut. Joku aina sai sen jättämään sivuun. Nyt kun jakku on valmis tiedän, että sitä tulee kyllä käytettyä.

DSC03823

Takakuvasta aloitetaan, tässä väri ei ole oikea, mutta neulepinta näkyy. Höök löytyy siis Ilona Korhosen ja Jenni  Östermanin Neulekirjasta, Tähkäpää ja muut lempineuleet.

DSC03821


DSC03822

HÖÖK
Neulekirja, Tähkäpää ja muut lempineuleet: Ilona Korhonen
Lanka: Geilsk Tweed
Menekki: 150 g
Puikot 4,5 mm


Turengin Aseman terassilla olemme neuloneet entisten Poikkeusneulojien kanssa koko kesän. Pari syksyn kertaa olemme olleet sisällä, kun ei enää ole tarjettu ulkona olemaan. Nyt on vähän suunnitelmia neulomisten suhteen, mutta vielä en enempiä täällä kerro, kun saadaan lyötyä lukkoon Aseman Frouvan ja Herran kanssa.

Ilonan kässäilystä kerroin täällä. Kotiin sieltä tuli matkassani yhtä ja toista tavaraa, joka odottaa muuttumista muuhun muotoon tai palautumista takaisin lähetystyön varastoon. Paksusta mattolangasta virkkasin oranssin maton. Matto sai uuden kodin lauantain lähetysken syystorilla, tai ainakin se lähti matkaan sieltä erään rouvan kainalossa.

Virkattu matto

Malli: Virkkausta omasta päästä
Lanka: Pasku nimetön Villalanka
Menekki: 2 vyyhtiä (unohdin punnita)
Virkkuukoukku: 15 mm

Matto ei kartuta Lankalaihista 2015, sillä lanka oli ja meni saman tien. Samalla täytyy tunnustaa, että en ole vielä teille tilittänyt Tallinan matkan lankoja, vaikka osan jo olen niistä neulonut ja virkannut, joten niitä luvassa tässä seuraavassa päivityksessä. 

Höökin jälkeen laihiksen tulos (ilman Tallinnan tuonteja) -7133 grammaa, seuraava päivitys sen sitten muuttaakin ;-).

Tiistain terveisin seijap