Tästä tulee tylsä kuvaton päivitys. Kuvia on, mutta ne ovat vielä salaisia. Lapasia on lähtenyt kahteen kilpailuun, ensimmäiset lähtivät Taitopirkanmaan kilpailuun ja olivat siis Janakkala lapaset, paikkakunnan mukaan. Näihin lapasiin taisi mennä lankaa 74 grammaa, jos oikein muistan. Kuvaa en kuitenkaan vielä laita, vaikka kuvattu on.

Toiset lapaset lähtivät viimetipassa, kun sittenkin päätin lähettää lapaset Novitan ja Yhteishyvän kilpailuun. Pakko oli vielä Nalle lankojakin ostaa,  ja neuloa urakalla, kun vasta kolmannen parin sitten kelpuutin kilpailuun asti. Näiden lapasetn langan kulutus oli 64 grammaa, ja kuvaa myös näistä sitten vähän myöhemmin.

Katja oli jo huomannutkin Hohtoneulonnan SM kisat, mietimme pitäisikö lähteä haastamaan Tuulan mestaruus. Eihän tuolle pikatikki Tuulalle helppo ole pärjätä, mutta viime vuonna ainakin tunnelma oli korkealla ja kaikilla oli kivaa. Itse asiassa pitäisi varmaan heti miten ilmoittautua ja pyytää ensimmäisiin eriin, sillä samana iltana on Hämeenlinnassa Purppuraa konsertti, eikä sitä kyllä voi missata. 

Huomenna olen lähdössä Jyväskylään Diakoniatyöntekijöiden päiville. Titityyssä olisi keskiviikkona neuleilta, mutta meillä on niin tiivis ohjelma, että ei kannata sinne ilmoittautua. Joskus toiste sitten sinnekin. Reilun viikon päästä olemme lähdössä ystävien kanssa Novitan risteilylle. Onkohan blogin lukijoista muita kuin "Katjan matkatoimiston" naiset lähdössä?

Kuulaita syyspäiviä teille jokaiselle, kyllä niitä kuvallisia päivityksiäkin vielä tulee.