Mikä on tulos; kun seisoo kuumassa hallissa vähintään 8 tuntia vuorokauden aikana, lopun aikaa kulkee betonilattioilla tai istuu keskustelemassa jonkun kanssa kuumassa "kopissa",  ajaa kotiin, menee nukkumaan reilusti jälkeen puolen yön, herätäkseen kuuden jälkeen lähteäkseen taas halliin? Tosi väsynyt on olo. Mutta sydämessä on rauha ja hyvä mieli.

Paljon ihmisiä on ollut liikkeellä, on ollut aitoja kohtaamisia ja hyviä hetkiä. Aloitin sielunhoitopäivystysessä Vilmalle Ponchoa.
Helminalle kertoi kommenteissa, että jossain Modassa oli ollut isoäidin lapusta mukailtu poncho.(Tosin en nyt löydä sitä kommenttia) Joka tapauksessa, minun piti etsiä tuo malli ja siitä sitten virkkaamaan. Lankana  on seiskaveikan uusi jättiraita. Siitä tulee mielestäni kiva.  Niin en minä silloin tietenkään virkannut kun oli joku joka tahtoi keskustella. Silloin vain kun odottelin.
 Tässä kuvaa lavan sivusta. Tuolla reunalla nuo ompelemani liput odottavat liehuttajia. Nuo valkokankaan molemmin puolin olevat verhot ovat ne jotka torstaina kävin hakemassa  ja ompelin. Tuntui hyvältä että sai kantaa kortensa kekoon.

Nyt varmaan maittaa uni. Huomenna alkaa lasten viimeinen lomaviikko. 14. päivä maanantaina on minulla synttärit ja esikoiseni aloittaa koulun. Niin ja tulevalla viikolla odotan postia Salaiselta neuleystävältäni. Jokohan omakin ystäväni saisi postia?