KristiinaS ja Helmis ovat kommentoineet tuohon Sata kansanomaista kuviokudin mallia blogikysymykseeni. Eli kyllä se niin on, että kun Tuulalla ei ole ollut apuihmistä tuossa blogihommassa, niin ei onnistu uusien bloggaajien kutsuminen. Helmiksen ehdotus oli mahdollisesti uuden blogin pystyyn laittaminen...

Tämä kysymys herätti myös minua Patalappu talkoiden osalta. Minä olen admin Patalappublogissa, eikä minulla ole siinä ketään muuta ylläpitäjää. Blogi on kyllä elänyt hiljaiseloa, mutta jos tässä innostutaan Vienon kammariin patalappuja lähettelemään, niin blogikin siitä heräilee. Olisiko joku, joka haluaisi lähteä tähän hommaan, tai vaikka useampikin? Ihan vaan varmuuden vuoksi antaisin käyttöoikeudet, koskaan ei tiedä mitä elämässä tapahtuu.

 

Muutama sana töistä. Maanantaina oli aika jännä juttu. Järjestimme vaalipaneelin vanhusten asioista. Pitkään asiaa työstettiin ja mielestämme lopputulos oli hyvä. Täältä voit käydä kurkkaamassa, kuinka YLE asiaa uutisoi. Kaikenlaista sitä vanhustyön diakoniatyöntekijä lähtee tekemään.

 

Tässä sali on vielä  tyhjänä, mutta kyllä reilu sata henkeä loppujen lopuksi oli kuulijoitakin paikalla.

Paikat kahdelletoista panelistille.

Paneeli pohjautui kirkon vanhustyön teeseihin ja yleisökin pääsi välillä sanomaan kyllä tai ei.

Tilaisuus päätettiin yhdessä laulettiin virteen 527. Se on hyvä virsi meille nuoremmillekin.

Yksi kevään rutistus töissä on siis takana päin. Olihan taas vähän erilainen kokemus.

 

torstai terveisin seijap