Edit 2 täällä.

Edit, lopussa.

Tänään oli olo jo niin huono, että oli pakko soittaa päivystykseen. Ensin puolituntia odottamista "Soititte lääkärien ajanvaraukseen..." sitten melkein saman verran kipeällä kurkulla puhumista jotta sain ajan, edes sairaanhoitajalle.

Odotellessa hoitajalle pääsyä yritin neuloa Kerttuja, kolmannessa mallikerrassa tuli virhe, jonka huomasin vasta kahden kerroksen päässä. En jaksanut purkaa, laitoin kutimen kassiin.

Hoitaja katsoi kurkun. "Ei peitteitä." Sen jo tiesinkin." Eikö ole lämpöä?" ei ole, mutta syönkin kurkkukipuun 3 Ibumaxia päivässä, ei taida lämpö päästä nousemaan. Räkää tulee ja paljon, joo paksua ja keltaista. Sattuu päässä kun niistää, muuten särkee poskissa, etenkin oikeassa. "Tupakoitko?" No en tosiaankaan. "Se paksu räkä on viirus tulehduksen merkki" Miten muistan erilailla oppineeni opiskeluaikana, miettii tässä vaiheessa potilas.

Kävin labrassa. CRP mitattiin ja otettiin nieluviljely. Siellä tutut labran naiset. Olo vähän helpotti. Tunnin päästä pitäisi sairaanhoitajan soittaa CRP vastaus. Jos nieluviljely on plussaa soittaa huomenna.

Tämähän vuodtuksen blogi, siksi tämä vuodatus. On meillä ihan hyvä terveyskeskus, tänään vaan ei enää jaksa, on jo viikon vaivannut tämä tauti.

Olo on kuitenkin kurja. Tilaamani Roma langat ovat saapuneet Coconutiin, lisäksi siellä odottaa arvontavoitto, enkä silti jaksa lähteä käymään.

Illalla on kuoroharjoitus. Otan Kertut mukaan ja olen kuunteluoppilaana. Opin aika hyvin kuuntelemalla. Pääsisäisen aikaan on monta esiintymistä.

EDIT:
Ei soittanut hoitaja täti. Tarkoittaa siis sitä, että tulehdusarvot ei ole kohollaan. Toisaalta, sanoi kyllä että soittaa tuloksen.  Nyt kello on jo yli hoitajan työajan joten sitten odotellaan huomiseen nieluviljelyn tulosta, joka on varmastikin miinusta.