Koen olevani syksyihminen. Vaikka tänäänkin on ollut harmaata ja vettä on satanut tuntuu olo hyvältä. Juuri äsken hänärässä kuului joutsenten ääni kai ovat jo lähtemässä lämpimämpiin paikkoihin.


Haistelimme tänään lasten kanssa, kun pellolla kynnettiin. Puhtaan mullan tuoksu sekoittuneena sateen tuoksuun, ai kun se tuntui hyvältä. Kaikki ihanat värit....

Olipas pitkä esipuhe. Niin blogilaskuri lähestyy yhkaavasti 10 000. Kuinka se noin varkain onkin päässyt pyörähtelemään?
Marsu on opettanut minut katsomaan laskureita, muiden blogeissa, mutta omassa jää katsomatta.

Järjestetään siis arvonta. Koska on tylsää lukea niitä pelkkiä "mukana ollaan" kommentteja, niin kerro kommentissasi mistä vuodenajasta pidät ja miksi tai vaihtoehtoisesti mitä vuodenaikaa ilman voisit elää. Arvontaan osallistuvat ainakin kaikki jotka kommentoivat ennen 10 000. Mutta jos luku pyörähtää ennen kun on kymmentäkään kommenttia niin jatketaan sitten aikaa.

Palkinnosta ei ole aavistustakaan. Isäntä on Brysselissä ja tuskin tuo sieltä mitään palkinnoksi kelpaavaa. Itse lähden Seinäjoelle perjantaina käsityömessuille, jospa jotain sieltä.

Nyt sitten vaan kommenttilootaan vastauksia, minä lähden laittamaan iltapalaa. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.