Lomalla on kiva kierrellä erilaisissa nähtävyyksissä sunnuntaina meidän perhe otti suunnaksi Leivintuvan, navetan ja vanhan puodin.

Leivintupa on tuttu paikka ja sinne on hyvä mennä kun haluaa pannukahvia ja herkullisen hyvän pannukakun. Moni muukin oli tämän oivaltanut. Parkkipaikka oli täynnä ja väkeä kyllä riitti, mutta hyvin me kaikki sinne mahduimme ja lyhyellä jonottamisella saimme kaiken mitä tarvitsimme.

Leivintuvan jälkeen kävimme Navetalla ihailemassa alpakoita.  

DSC02935-normal.jpg

Kerrassaan ihania ovat nämä kesäksi kerityt alpakat. Villaa oli myynnissä, niinkuin lankaakin Navetassa. Joillekin tämä on se lähi lankakauppa, niin lähellä tuossa on asutusta. Jos ei matka kulje tänne Hämeen niin Metsäkylällä on myös verkkokauppa.

 

DSC02941-normal.jpg

Näitä katsellessa kyllä taas nousi kaipuu omien alpakoiden suuntaan. Vaatisi vaan aikalailla valmistamista täällä kotona, eikä nuo ihan halpojakaan ole nuo alpakat.

DSC02940-normal.jpg

Metsänkylästä matkasimme vielä Kirstulaan. Kirstulan kartano on minulle tuttu paikka, mutta Kirstulan Vanhassa Puodissa en ollut aiemmin käynyt. Sinne on pitänyt monesti poiketa, mutta kun ei se ole matkan varrella, vaan täytyy oikeasti lähteä. Nyt sitten li se lähdön aika.

 

DSC02945-normal.jpg

Käynnin syynä oli se, että tiesin Puodissa myytävän Pellavaihanuuksia by Pia´s, tarve oli enkä uskaltanut ostaa sovittamatta. 

Kotiutuipa sieltä sitten minulle kaipaamani pellavahousut, joista näette kuvaa varmasti jossain vaiheessa. Vielä on kesää jäljellä ja varmasti näitä tulee käytettyä. Niin, ja ale oli kaikista Pia´s designista 20%. Olin siis onnekas. 

DSC02942-normal.jpg

Sisustajan pieni taivashan tuo Puoti on.

DSC02943-normal.jpg

Tästä korista olisi saanut paljon tavaraa 5 euroa/kpl.

DSC02944-normal.jpg

Tällä kertaa matkaan lähti housujen lisäksi vain ihana Jeanne d´Arc Living lehti, jonka teemana ovat huvimajat. Kiitos lehdestä Puodin emännälle! Siinä on nyt minulle ihanaa lomalukemista.

Vielä on lomaa jäljellä.