Heimola hiljenee juhannukseksi. Päätimme tänään, että pakkaamme sortin sakin autoon ja ajelemme mummolaan, Äänekoskelle.

Heimolassa on lastenhuoneet siivottu ja kaikki matot pesty. Tänään sain mattopyykille jo koko perheeen. Vilma pesi kaksi mattoa ja Oskari oman automattonsa. Olen tyytyväinen sekä lasten, että isännän panokseen. Tuntuu, että minun on mukavampi aloitella ensi viikolla töitä kun on edes kertaalleen paikat siivottu.

Ensi viikolla saadaan oma tietokonekin kotiin, joten sitten luvassa kuvia ufoista ja ainakin Vilmalle olen saanut virkattua Annen ohjeella hatun, siitäkään en ole kuvaa vielä laittanut.

Laskurissa on tätä kirjoittaessa hauska luku 88944. Blogin vuosipäivä lähestyy, joten nyt on luvassa juhannusarvonta. Jätä tähän päivitykseen mukavin juhannus muistosi ja osallistut arvontaan. Mitä ja milloin arvotaan on vielä arvoitus minullekin. Ainakin laskuri saa pyörähtää yli 90 000, joten luultavasti juhannuksen jälkeen. Jätä kommenttiisi jokin yhteystieto, mieluusti sähköpostiosoite, sille varattuun kohtaan niin blogittomat osallistujat on helpompi tavoittaa.

137884.jpg

Oikein rauhallista ja hyvää juhannusta kaikille!