Meidän suvussamme on syntymäpäiviä huomenna. Meillä Vilma täyttää huomenna sen 10 vuotta ja veljeni Jukan vaimo pikkuisen enemmän. Hannan lahja oli iso huivi/pieni torkkupeitto. Olipas sitä sitten hankala saada kuvatuksi, mutta lauantaina jotain kuvia sain valoisaan aikaan.

Iso huivi Hannalle

Lanka: BBB Soft Dream

(70% kid mohair, 30% silkki)

Menekki:124 g

Puikot: 5

 

Tähän huiviin tarvittiin Kristiinan apua. Enhän raaskinut ostaa lankaa täältä paikallisista kaupoista, vaan Kristiina toi sen Tallinnasta. KIITOS ystäväni. Nyt minulla olisi lankaa jäljellä oman neuleen verran ja olen vähän miettinyt että tekisikö siitä itselle, mutta saattaa olla, että huivin saajan pikkuinenkin tykkäisi, jos saisi jotain tästä neulottua.

Eeva siis oikeasti taisi tykästyä äitinsä huiviin. Huivia neuloessa huomasi oikeasti kuinka lämmintä tuo lanka on. Siinä kun oli sylissä melkoinen mytty ja lämmitti. uskon, että näillä pakkasilla huivi oikeasti lämmittää. Mittoja en ottanut mutta, minun kokoiseni 163 cm pitkä saa ihan torkutkin otettua huivin alla, tosin se on kevyt ja voi tuntua siltä, että ei ole mitään päällä.

Nelimummi kyseli hintaa Eesti Kindakirjad, tai Eesti Kirikindad 1 ja 2 kirjoille. Minulla ei ole mitään mielikuvaa vaikka nuo kirjat kyllä täältä minultakin löytyvät. Muistaisiko joku mitä maksaa? Mielikuvani oli, että ei paljoa.

 

Maanantain terkuin seijap