Tein eilen bloggauksen, joka katosi taas taivaan tuuliin. Kummallista. En jotenkin ole sujut tämän vuodatuksen kanssa. Linkitystä tehdessä se taas häipyi. Ei sillä, että mitään asiaa olisi ollut. Olisin vain kertonut, että hengissä ollaan.

Metsämyyrien tuhoja olen tänään tutkaillut. Niitä on aika paljon, siis tuhoja ja myyriä kanssa. Onneksi pensasmustikat ovat sentään saaneet olla rauhassa. Saskatoonit on tosiaan syöty aivan. Kesä näyttää mitä puutarhassa on jäljellä.

Huominen ilta menee lasten koululla puuhaillessa. Lauantai aamuna viiden jälkeen suuntaan matkani Riihimäelle päin ja köröttelen junalla Helsinkiin ja bussilla satamaan. Olemme lähdössä pienellä porukalla Tallinnaan. Luvassa yhteistä neulomista, muutamia kauppoja ja hyvää ruokaa...

1257291.jpg

 

Tässä kuvitukseksi vanha Nalle-lankakuva. Taitaa sitten loppua minun Nallesta neulomiseni kokonaan. Novitan Silmukoilla blogissa kerrotaan (päivitys 14.4.09), että Nalleakin käsitellään terveysvaikutteiseksi.  Ihan oikeastiko kaikki pitää käsitellä aloe veralla? No ei kai meitä montaa ole joiden pitää joka purkin kyljestä tiirata, että ei nyt vaan tässä ja tässä ole tuota pahoja allergiaoireita aiheuttavaa ainetta. Onneksi vielä on niitä lankoja joita ei ole käitelty ja ainakin MokkaSukasta ja Sivillasta on luvattu ottaa tarvittaessa minulle käsittelemättömät vyyhdit erilleen.

 

Viettäkää hyviä loppuviikon päiviä, heippa