Juhla viikonloppu on ohi. Jälleen on palattu arkeen. Eilen muistelin aikaa kahdeksan vuoden takaa, kun 9.9.99 heti puolen yön jälkeen menivät lapsivedet ja sairaalaan oli helppo lähteä, ohjeet olivat niin selkeät. Päiväkahvi aikaan esikoinen syntyi, aivan laskettuna päivänään. Syyskuun ilma oli kaunis ja kuulas pitkälle senkin muistan, kuinka vaunulenkkejä tein Myllymäessä. Nyt tuo samainen esikoinen lähti lenkille isännän kanssa. Korvilla pojalla on uuden MP3 soittimen kuulokkeet, kyllä siinä kelpaa pyöräillä.

Käsitöitä tein vähän viikonloppuna. Malibu-neule etenee ja muutama ponchokin on puudetty virkkaamaan. Lupasin virkata, mikäli minulta löytyy lankaa kotoa. Uutta lankaa en aio niitä varten ostaa.

Huomenna alkavat eläkeläisten päiväpiirit. Syksyn toiminta on siis kiivaimmillaan. Huomaan, että vähän jännittää.. Mutta eiköhän se siitä...

Tänään olen pelannut Vilman kanssa kaksi tuntia Oskarin lahjaksi saamaa Disney Monopolia, silti peli jäi kesken ja Vilmasta aika tuntui lyhyeltä. Saa nähdä milloin löytyy niin paljon aikaa, että saadaan peli loppuun asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!