Oskarin neuletta varten ostetut Kolibrit pääsivät eilen puikoille. Etsin sopivaa ohejetta Samos ja Seiska veikka ohjeista, mutta en löytänyt, joten malli on nyt sitten oma. Saa nähdä mitä tulee. Langan riittävyyden suhteenkin olen vähän epävarma, en muistanutkaan että esikoiseni on jo näin iso.

417528.jpg

Mallineule on 5 oikein 1 nurin, mittaa otan Oskarin lempi collegetakista. Jos lanka ei riitä hihoihin, tämä saattaa jäädä liiviksi. Pikkusen vajaa kaksi kerää meni tähän takakappaleeseen.

Eilisen elokuvan aikana tätä tikuttelin, tiistai on tunnetusti huono tv-ilta minulle, joten saattaa olla että vauhti hidastuu. Vai alkoikos tänään se uusi sarja, katoavasta senaattorin vaimosta? Mutta ei siitä tule kun tunti telkkari aikaa.

Maara kyseli, olenko varma, että valkosipuli ei pahenna iho-oireita. En ole huomannut että pahentaisi. Mutta atoopikollahan kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Anne, hillolepakoista yritin löytää linkitettävää ohjetta, mutta en löytänyt. Näyttävät lasipurkissa olevilta lepakoilta, ovat siis säilyke. Kirjoittelen käyttämäni ohjeen jossain vaiheessa tänne.

Mukavaa tiistai päivää teille kaikille.