Hei, "mehutehtaalta". Tänään aamulla jo kahdeksan aikaan laitoin ensimmäisen Mehu-Liisallisen marjoja hellalle. Lähes koko päivän olen sitten tiputellut mehua. Meinasin muuten linkittää Opan sivuilta Mehu-Liisan, mutta ei sitä löytynyt. Hintaseurannan sivuilla kerrottiin, että tuote on poistunut myynnistä toukokuussa.

Marjat on  poimittu eilen. Kiitos vaan Aila ja Seppo. Kyllä me nyt taas pärjätään talven yli.

3845272251_b5f6c0c4a0.jpg

Tässä tippuu mehu viimeiseen pulloon. Huomasin, että pitää mennä pullokerjuulle sakastiin, Kierrekorkilliset Kirkkoviinipulloni ovat käyneet vähiin. 13 vuotta olen mehut säilönyt niissä pulloissa.

3845272609_50078ce3a9.jpg

30 pulloa, odottaa kellariin pääsyä. Tuntuu tosi hyvältä. Musta-punaherukkamehua ja viimeiseen Liisalliseen laitoin litran verran vadelmia mukaan.

Meillähän ei juoda juurikaan kaupan mehuja, eikä osteta limppareita. Meidän juomaa on marjamehu, ja olisi varmaan omenatuoremehu kun saisi aikaan puristamolle lähteä sitten kun on sen aika.

Lapset ovat tänään saaneet huoneensa siivottua. Minulla on tämän viikonlopun siivoamiset sattuneesta syystä tekemättä. Lähden pyyhkimään tuvasta hellan edustaa, tuntui äsken vähän tahmealta jalkapohjaan.


Lauantaiterveisiä Heimolasta.