Lasten joululoma on oikeastaan alkanut. Oskarin todistuksen haku on huomenna aamulla. Vilma jää jo huomiseksi kotiin, saavat isännän kanssa tehtäväkseen pestä vessat. Siinä on varmaankin tarpeeksi tehtävää heille huomiselle päivälle.

Pikkuhiljaa koti valmistautuu jouluun. Päätin, että en tee sen suurempaa joulusiivousta kun normaalisti. Meillä se tarkoittaa vähän parempaa viikkosiivousta. Kuitenkin huomaan, että kun en löydä sinappijauhetta niin siivoan koko korkean kaapin ja yhden laatikon ja totean, jo oli aikakin. Kaikki on tuntunut etenevän vaivattomasti, pikku hiljaa, ilman pakkoa.

Kiitos kaikista Heimola-kommenteista. Kyllä meillä on kaunis koti, jossa me viihdymme. Minulle tämä on paras paikka maailmassa. Toisaalta olemme kyllä puhuneet, että jos tulisi pakko muuttaa työn tai jonkun muun asian takia, niin sitten muuttaisimme. Niin kiinni ei saa tässä maallisessa hyvässä kuitenkaan olla.

Isäntä viritteli illalla tuonne lumiseen maisemaan vähän valoja, niistä koitan saada kuvaa jostain vaiheessa, toivottavasti ennen kun lumi sulaa.

Huomenna menen työpaikalle joulupuurolle. Sinne on kutsuttu kaikki työntekijät ja eläkkeelle meidän työpaikalta jääneet  työntekijät. Illalla on kirkkokuoron joulupuuro, huomenna  tuskin kotihommat tai käsityöt siis edistyvät.

Tänään  valmistunutta on : salomonin solmuhuivi Oskarin opelle, kaulaliina pyykkikone kuntoon ja Vilmalle huopaset tossut. Kuvia huomenna päivän valossa.

Jos joulukortit unohtuivat lähettää, niin täältäkin löytyy kivoja sähköisiä.