Viikko sitten tähän aikaan olin laivalla, Arjan, Katjun ja Hannen ja monen muunkin kanssa. Olimme siis Novitan ja Burdan hyvän olon risteilyllä. Kameraa en oikeastaan montaa kertaa ottanut esille, mutta pitihän Arne ja Carlos kuvata. Tässä miehet neulovat joulupalloja.

 

DSC03238-normal.jpg

 

Seuraavassa kuvassa Anu Harkki, joka oli tulkkina Arnelle ja Carlokselle sekä oikealla Burdan päätoimittaja Marianne Koskimies, joka ansiokkaasti hoiti koko risteilyn juonto-osuudet.

AjaC-normal.jpg

Arja ja Katju ovat myös bloganneet risteilystä, joten heidän blogeistaan kannattaa käydä myös kurkkaamassa, mitä kaikkea tapahtui.

Tukholmassa lankakauppa jossa kävimme oli Litet nystankerrassaan ihania mallineuleita kaupan seinät täynnänsä. Luulin ottaneeni joistakin niistä kuvia, mutta enpä tainnutkaan.

DSC03246-normal.jpg

Kun ollaan myös hyvinvoinnin risteilyllä niin olihan siellä myös jotain jolla somistaa itseään. MSCHIC:n ständillä Arja sai itselleen kivan meikin, kun se meikkipussi oli jäänyt kotiin.

Ensimmäisenä iltana me saimme kovasti hymyjä ja ihan naurahduksiakin, kun istuimme kahvilassa neulomistemme kanssa seuraavan iltana jo useampi porukka oli neuleineen esillä ja ehkä ei enää ihan niin paljon tullut noita hymähtelyjä.

Kivasta matkaseurasta vielä kiitokset naisille, tällä jaksaa taas kevään villatehdas reissuun asti.