Ihan heti en olisi uskonut, että täällä lauantaiaamuna tähän aikaan kirjoittelen ja lenkkikin on jo takana. Isäntä on Levillä työreissulla ja lasten kanssa täällä kotoillaan. Asioille taajamaan pitää lähteä piipahtamaan, mutta ei ihan vielä pääse niihin paikkoihin joihin haluaisin.

 

Taidan vielä kuluttaa aikaa vähän neuloen ja uusinta Novitaa ja Kodin Pellervoa lukien. Ajatus oli myös tämän viikonlopun aikana saada tuota omaa ompelu/ työhuonetta siihen kuntoon, että siellä voi oikeasti työskennellä ja tavarat olisivat oikeissa paikoissa.

 

Tuula tuossa viikolla ihmetteli, että en ole yhtään lankojan  kirjannut Lankuriin. Siinähän sitä samalla siivotessaan voisi lankoja kirjata ja laittaa muistiin. Ajantasalla ei ole minulla Ravelrynkään tiedot. Sieltäkin puuttuu vielä paljon lankoja.

 

Mutta Lankurista vielä. Kyllähän neulojaporukka jo tietää mikä on Lankuri, mutta jotta te muutkin, niin kerron siitä teillekin. Tästä Illkan artikkelista voi käydä lukemassa kuinka Viitalan Sami ei jäänyt työttömänä ollessaan toimettomaksi, vaan teki kirjanpito järjestelmän jotta lankanyssykät ja kokonaiset kerätkin löytyisivät sieltä, minne ne on laitettu.

Oikein hyvää alkanutta viikonloppua teille kaikille, jospa saisin tänään päivänvalossa kuvattua nuo eilen valmistuneet tiskirätitkin tänne teidän nähtäväksi.

 

Kiitollisena ja hyvillä mielin, myös taas kaikista kommenteistä ja onnen toivotuksista joita olette jättäneet.