Ajattelin tuossa eilen, että tänään kuvaisin pälvipaikoilla nuo eilen valmistuneet tiskirätit, mutta eihän se enään onnistunut, kun en sitä heti aamulla tehnyt. Nyt on lunta satanut ihan reilusti, eikä pälvistä ole tietoakaan.

 

Me jo luulimme, että naapuri tulee linkoamaan meidän pihaa, mutta taisipa olla nyt niin, että maa järisi myös täällä Kanta-Hämeessä, ei ainoastaan Uudellamaalla. Minä katselin alakerran tietsikalta Torstain vaalimittelöitä puolikahden aikaan ja ihmettelin, että jokos ne nyt linkoaa, vaikka lunta tulee koko ajan. Kuului juuri samanlainen ääni kun silloin kun iso traktori ajaa talon nurkalla. Menin ikkunaan katsomaan ja mitään ei kuitenkaan näkynyt, eikä talon ohi ollut mitään mennyt. Kaikki täällä kuitenkin kunnossa, eikä mitään ihmeellisempää tapahtunut.

 

Eilisessä arviointipäivässä valmistui muutama tiskirätti. Tässä ensimmäisessä kävi köpelösti, kun lanka loppui kesken, ei enään tullut viimeisiä helmineule kerroksia. Tämä jää siis kotikäyttöön.

 

Yhteisvastuu tiskirätti

Malli:oma

Lanka: ekolanka, Kierti

Menekki: 34 g

Puikot: 4 knit picks

 

Tiskikukka

Ohje löytyy siis Tintin luomuksista

Lanka: ekolanka Kierti

Menekki: 43 g

Puikot: 4 knit picks

Puyikoilla on ollut myös sukkia, jotka ovat vielä viimeistelyä vailla. Jokunen pari tuohon pakettiin vielä tulee tehtyäkin.

Alimmaisena olevat sukat ostin SPR:n Juttutuvalta olivat niin sopivat tähän tarkoitukseen, että piti ostaa pois. Vähän siellä ihmettelivät, että mites minä nyt tulin sukat ostamaan. .

Sukkien lisäksi puikoillani on tällä hetkellä pehmeääkin pehmeämpi lanka Malabrigo Lace, väri Oceanos. Siitä on nyt tulossa minulle bolero, aikataulu on, että syyskuun lopulla pitäisi olla valmis.

Puikkoina ovat nyt ne puikkojen mersut, niinkuin Katju sanoi. Siis ne messuilta ostamani addi click:t.

 

Tänään koitan selvitellä tuota Vuodatus-Flickr ongelmaani. Edelleenkään en saa kuvia suoraan Flickr:stä blogiini. Kun klikkaan täältä tuota kuvan asetuskuvaketta ja sitten Flickr:n kuvaketta tulee edelleenkin tuo seuraava teksti.

Tässä näkymässä ei ole kuvia. Joko et ole ladannut tähän lähteeseen vielä kuvia tai sinun tulee valitse kansio sivun vasemmasta laidasta.

Kun avaan Flickr:n niin siellä kuvat ovat ihan normaalisti. Eikä ilmeisesti kenelläkään muulla ole tälläistä ongelmaa, en ainakaan ole törmännyt siihen lukiessani muiden Vuodatuksessa bloggaavien blogeja.

Oikein hyvää lauantain jatkoa teille kaikille, itse koitan taas vaan luottaa vanhan kansan sanontaan "Uusi lumi vanhan surma".

 

MUOKS. klo 17.36.

Kannattipa taas tänne kirjoittaa tuo asia kuvien laitosta ja aloittaa sähköpostin kirjoittaminen Vuodatuksen tukeen. Tulin vielä nimittäin kokeilemaan ja nyt toimii tuo yhteistyö, vaikka se ei ole tosiaan maaliskuussa toiminut olleenkaan. Kuvat on täytynyt laittaa Vuodatuksen kuvagallerian kautta.