Huomaatte että otsikoiden keksiminen ei juuri nyt "iske". Tänään on joka tapauksessa sunnuntai 1. päivä heinäkuuta, joten...

702604.jpg

Magic loop tekniikka, kaksi sukkaa yhtä aikaa. Näin paljon sain illalla tehtyä. Puikko on kyllä onneton. Kuvassakin vähän näkyy se mötikkä, johon silmukat tarttuvat. Huomenna käyn katsomassa löydänkö pitkät 2,5 addit. Huomasin, että tykkään tehdä näin ja silloin välttyisi siltä toisen sukan neulumattomuuden syndroomalta. Niinkuin huomaatte päätin tehdä vielä tiimalasi kantapäänkin, että haastetta olisi tarpeeksi.

Yksi syy tämän tekniikan opettelemiseen on tässä.

702614.jpg

Juhannuksen aikaa sain virkattua etu- ja takakappaleet. Hihat neulotaan ja kun lanka on ohutta ja hihoja on kaksi, olisi ihana saada ne yhtä aikaa valmiiksi. Malli löytyy tältä sivulta on se malli 9. Lankana on Coatsin Violetta. Työ on odottanut juhannuksesta asti, että aloittaisin ne hihat.

702630.jpg

Juhannuksen matkakäsityönä valmistuivat myös nämä sukat.

Lanka: 7-veikka, neliraita
Menekki: 98 g
Puikot: 3,5
Mallineule: Jostakin mielen sopukoista
Silmukoita: 49

Kukkapenkkiimme ilmestyi vuosi sitten joku ylimääräinen, kovalehtinen kasvi. Se näytti mielenkiintoiselta ja annoin sen jäädä. Keväällä, se hämmästyksekseni oli tallella. Se teki nuppuja ja tänään se näytää tälläiseltä.

702638.jpg

Nyt en tosiaankaan tiedä mikä tämä voisi olla. Onko kenelläkään parempaa tietoa?

Olen eilen lukenut blogejanne, mutta kommentoinut vähemmän kuin normaalisti. Huomaan, että olen vähän niinkuin jo menossa... Huomenna siis ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa.

Nyt kuitenkin. Hyvää sunnuntain jatkoa, ystävät. Meiltä lähdetään viemään lapsia synttäreille.