Moikka Se on kuulkaas tänään tämän blogin 11-vuotis synttäripäivä. Kiitos teille jotka olette tätä taivalta matkanneet Heimolan tarinoita seuraten.

IMG_6177

Sovitaan, että tämä Haapaperhonen lensi tänne blogiin onnittelemaan bloggaajaa siitä, että jaksatte lukea. Kyllä täällä väkeä käy. Enemmänkin kuin ne uskolliset kommentoijat.

Tänään on viimeinen kesälomapäivä. Huomenna lähden viikoksi rippileirille, joku voi ajatella, että loma siis jatkuu ;-), mutta kyllä siellä leirillä ihan töissä ollaan.

Loman aikana oltiin isännän kanssa Lontoossa. 

 

IMG_4975

Kännykällä otetussa Panoraamassa vähän Hyde Parkia. Koko reissun ajan oli kaunista ja lämmintä.

IMG_4900

Pikku Venetsiassa käytiin ihastelemassa ja otettiin kanaaliajelu Camden Marketiin. Olipa kerrassaan upea kokemus. Ei olisi uskonut olevansa keskellä Lontoota.

IMG_4966

Loop-lankakauppaan matkasimme bussilla ja vietin siellä jonkin aikaa ihan rauhassa katsellen ja miettien josko jotain tarttuisi matkaan.Nyt täytyy kyllä sanoa, että tällä hetkellä meillä on Suomessa niin hyvät lankakaupat, että lähes kaikki löytyy jo täältä. Ei tullut oloa, että on pakko saada. 

IMG_4967

Kuitenkin jotain tarttui ostoskoriin. Tästä palmikosta tulee minulle tuubihuivi, jonka ohjeen sain matkaan. Sitten tuollainen kaunis käsin kirjottu pussukka tuli myös mukaan. Saa nähdä jääkö itselle vai tuleeko lahjaksi jollekin.

Yhden tavaratalon käsityöosastolla tuli käytyä. John Lewisistä lytyi kerrassaan valtava osasto kaikkea käsillätekemiseen liittyvää.

IMG_4984

Tuliaseksi Suomeen tuli valtava kerä ranteenpaksuista merinoa, josta käsivarsi neulotaan kuvan huivi.
 

IMG_4987
 

Itselleni ostin pötkylän lankaa. Nämä on tarkoitettu kämmekkäisiin. Saa nähdä tuleeko näistä kämmekkäät, vaiko jotain ihan muuta.

Lontoosta tultua kävin lauantain päivän verran Jyväskylän neulefestareilla. Otin kyytiläisiä lahdesta ja näin matka sujui mukavammin. Festerit olivat kyllä taas kyllä huipputapahtuma.  Paljon eri näytteille asettajia ja paljon nähtävää ja ihailtavaa.

IMG_6053

Tämä kuva on podcastaaja miitistä joka oli lähellä Toivolan Vanhaa pihaa Cygneuksen puistossa. Väkeä oli kivasti paikalla, sekä seuraajia, että podcastaajia. Kerrassaan kiva tavata oikeasti heitä, joita on nähnyt vain ruudussa.

IMG_5013

Minulla oli festarineuleena Kappa.

IMG_6085


IMG_6083

 

IMG_6077

 

IMG_6076

Minun ensimmäinen sukkalankkkuni roikkuu tässä kuvassa vasemmalla. Se lähtee nyt riparineuleeksi.

IMG_6066

Hyödynsin muuten myös mahdollisuutta vartin niskahierontaan. Kyllä oli hyvät kädet tällä kaverilla, se kymppi ei mennyt hukkaan.

IMG_5017

Vaikka lankku oli ainoa ostokseni niin kotiin tuli festareilta tälläinen määrä tavaraa. Pinssit lukuun ottamatta Ilun pinssiä ostin. Olisin ostanut myös festarikassin mutta ne olivat loppuneet jo perjantaina. Muut ovat lahjoja paikalla olleilta ystäviltä ja blogin tai bodcastin seuraajilta. KIITOS!

Nyt en ehdi blokkaamaan tähän valmistuneita käsitöitä kun kyytihommat ja loppu pakkaamiset kutsuvat. Käykääpä kurkkaamassa podcastin jakso numero 10, siellä ainakin on valmistuneita juttuja.

Leirille lähtöterkuin seijap