Sunnuntaipäivää olemme viettäneet kotona. Lähetysjuhlatunnelmia kuulimme radion jumalanpalveluksesta, jota vietettiin afrikkalaisena messuna, radioituna Hyvinkään kirkosta.

Eilinen päivä juhlilla oltiin lasten ehdoilla. Isäntä kävi muutaman ohjelman ajan aikuisten juhlateltalla, mutta minulle paikka oli ehdottomasti liian kuuma. Lapsilla oli omia kivoja ohjelmia. Jotain tiivistelmiä juhlilta voi käydä lukemassa Suomen Lähetysseuran sivuilta.

Julkineulontaa harrastin kun odotin lapsia askartelusta. Kukaan ei kiinnittänyt minkäänlaista huomiota. Kävin varmaan lähetysmummosta, sanan hyvässä merkityksessä, neuloinhan sukkaa.

Tänään onkin sitten levätty. Kaikista suojavoiteista ja lierihatusta huolimatta ihoni ei ole tykännyt näistä lämpimistä päivistä. En ole palanut, mutta iho on kipeä ja kutiseva. Yritän saada huomiseksi ajan ihotauti lääkärille. Ei se muuten niin kamalaa olisikaan  mutta kun naama ja niska ovat ne pahat paikat. Epäilen olisinko altistunut auringonvalolle, ainakin kasvoista, kun siellä valohoidossakin jouduin pääsääntöisesti olemaan pyyheliina naamalla.

Lasten uimakoulu jatkuu vielä viikon ja perjantaina alkaa isännän kesäloma. Jokohan minun pitäisi alkaa laskea päiviä töihin menoon? Kyllä se vaan vauhdilla lähestyy. Niin ja tiistaina menemme neuletapaamisporukalla tapaamaan Merjaa, Mervillaan.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle.