Kai se tauti tästä pikkuhiljaa kääntyy paranemiseen päin. Aamulla noustessani lämpöä oli 37.9 ja sain ajan työterveyden puitteissa lääkäriin. Perustarkastus, jonka tuloksena ei keuhkokuumetta, ei keuhkoputken-, poskiontelo- eikä korvatulehdusta. Kuume vaan kuuluu nyt tähän kevään flunssaan. Kotiin tulin ärrän kautta ja vuokrasin Prinsessan, jonka sitten katsoin ja jopa jaksoinkin katsoa. Kämmekkäitä olen neulonut, kun lähdin mukaan Novitan Neulomon kämmekäs vaihtoon. Pitkästä aikaa olen mukana jossakin Neulomo jutussa.

 

Pihalla kävin kameran kanssa. Ei nuo myyrät sitten millään täältä meiltä vähene.

Siis, tämä on vain tuo etunurmikko. Tällä kertaa ovat melkein jättäneet kukkapenkin rauhaan.

Täältä varmaan lumen alta paljastuu lisää kasoja ja koloja. Olen luvannut, että Orvokki saa kiitospalan jokaisesta myyrästä, jonka ottaa hengiltä. Mutta mitäs muita keinoja näihin löytyy. Joku sanoi, että valkosipulin laittaminen jokaiseen reikään auttaisi. Karkottimista ei ole ollut meillä mitään hyötyä.

Kevään merkkejä pukkaa kuitenkin jo ylös maasta, ihanaa.

Lammaslaidun ei ihan vielä ole laiduntamiskelpoinen. Salaoja kuitenkin toimii, koska lammikko ei ole tuon suurempi.

Päivän piristys olivat kuitenkin nämä krookukset, jotka olivat olleet jo kuulema eilen kukassa, kertoi Vilma.

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille. Minulla on sunnuntaina edessä äänestysreissu. Alun perin oli suunnitelma, että mennään isännän kanssa pyörillä, mutta viisainta on varmaan kuitenkin mennä ihan autolla. Haluaisin kuitenkin saada itseni ihan työkuntoon maanantaiksi.