Sain keväällä neljä kerää Lidlin huopuvaa lankaa. Lankojen mukana oli kortti ja muistutus, että olin kuvannut niistä jotain tehdä Hämeenlinnan Naistenpankin hyväksi.

Lankojen pussissa oli ohje laukkuun ja käsivarrenlämmittimiin. Laukkuun ei lanka olisi riittäänyt, joten otin puikoille käsivarrenlämmittimet. Ohjeesta poimin vain silmukkamäärän ja sitten neuloin oman mieleni mukaan pitkät lämmittimet.

Untitled

Tämä kuva ei nyt juurikaan anna mitään kuvaa näistä. Kyseessä on siis pitkät pötkylät, joissa on sivuissa aukot peukulle. Ohjeessa käskettiin vanuttamaan 60° pesussa, mutta tein sen 40° kirjopesussa farkkujen ja yhden pyyheliinan kanssa ja totesin, että eivät olisi tarvinneet kuumempaa pesua.

Näihin meni lankaa 150 grammaa, joten jäljelle jääneestä 50 grammasta tuli patalappu.

Untitled

Tänään taas viileänä ja sateisena päivänä mielellään katseleekin nitä villaisia kuvia. Eilen oli kaunis ja aurinkoinen päivä ja tuntui oikein kesäiseltä. 

Huomenna alkaa isäänälläkin loma, joten olen varmaan aika satunnaisesti koneella. Oikein ihanaa alkavaa heinäkuuta jokaiselle täällä kävijälle tahdon toivottaa.

sunnuntaiterveisin seijap