Sain äitienpäivänä lankarahaa. En sitä nyt kuitenkaan käyttänyt lankaan vaan jo aiemmin hain Wetterhoffilta Knitpicksit (ihan vaan yhden vaijerin ja yhdet päät) ja nyt viime viikolla tilasin Bookysta neulekirjan. Samaan kuvaan pääsi myös aiemmin huudosta ostamani virkkauskirja.

Kirja on siis ihana huivikirja; Prihynur og Langsjöl - Triangular and Long Shawls: Knitting Instructions with English Translation, siis islanniksi ei tarvitse neuloa vaan saa neuloa englanniksi, mukana tulee käännös vihkonen. Ainahan täytyy olla ainakin yksi huivi puikoilla, tällä hetkellä on Kaisan Basilika vaiheessa, eli uutta ei saa ottaa vielä. Toisaalta oma Pellavapolkukin kutkuttaisi ja kaksi vyyhtiä Wetterhoffin  Akselia odottaa. Aikansa kullakin, nyt ei ole kiire huiveilla.

 

Virkkauskirjan ostin huuto.net:stä, kivoja virkkausjuttuja selkein kuvin ja ohjein.

 

Tänään oli viimeinen kontrolli koskien viime syksyn meningoenkefaliittiani. Neurologi K-HKS:sta aoitti ja tarkasteli tilannettani puhelimessa. Kaiken kaikkiaan kaikki hyvin, mutta toipumista tapahtuu vielä vuoden verran. Pitkä on tauti ja hyvin ovat pitäneet huolta tuolta neurologian puoleltakin.

Mielessäni olen tänään kelannut tuota matkaa ja kiittänyt Jumalaa siitä, että asiat ovat tässä jamassa.


Vielä kiitos juhlapuku ja Heimola kommenteista. Muutama toteamus. Paljoa en käytä vihreätä virkapaitaa, melkein tämä edusta on käytössä ja se on sitten helppo napata pois. Aika usein papiksi luullaan jos on sokeripala kaulassa. 

Vanhasta Heimolasta tulette varmaan vielä näkemään kuvia, niin monet niitä toivoivat. Siellä ei ole sähköjä eikä vesi tule eikä mene, ihana talo joka on rakennettu 1926. Aion ottaa myös yhteyttä Egon Meurosen taiteilija poikaan, jos haluaa tulla maalaukset katsomaan. Uskon, että TeSan sormet syyhyävät kovasti, olisitkin taitava sisustaja ja laittaja. Tällä hetkellä talo vaan pestään ja revittiin ne pinkopahvit pois. Tänä kesänä sinne saa tulla yöpymään Puuhamaa reissuilla ja muillakin Kanta-Hämeeseen ulottuvilla matkoilla.

 

Teille kaikille toivottelen oikein ihania toukokuun päiviä. Meillä on huomenna eläkeläisten leiripäivä ja siellä huovutetaan, siitä lisää loppu viikosta. Illalla menemme isännän kanssa Matalan Majan Juhlaveisuuseen Vanajan kirkkoon, tuntuupa tosi hyvältä.