Eilen keräsin sukkasatoa ajatellen lankoja silmäiltäväksi. Vanha matkalaukku saa olla muutaman hetken langoilla, mutta lähtee isännän matkassa Oskarin syntymäpäivänä (9.9.) vierailemaan Evolla, joten langat pitää siitä muualle laittaa.

Tässä eivät ole kaikki tämän talouden sukkalangat, vaan suurin osa ohuista sukkalangoista. Lisäksi löytyy Nallea, Seiska Veikkaa, Jannea, Maijaa ja varmaan Jussiakin, niin ja lisää ohuita lankojakin ,jemma-nimisestä paikasta. Osa näistä matkaa ehkä Arjalle oravannahkakauppana, mutta se on selvä, että yhtään kerää sukkalankaa, ei tätä satoa varten tarvitse ostaa.

 

Sukkamalleja täytyy ottaa mietinnän alle. Ainakin Kalajoki-sukat pääsevät puikoille ja varmaan joitain uuden Neulekirjan malleista myös.

 

Huomaan myös joutumaan opettelemaan uutta nettimaailmassa. Minulle flickr:n ja Vuodatuksen käyttäjänä kuvien siirtäminen bloggeriin on uutta. Jossain vaiheessa, kun flickr on uudistunut on se muuttunut. Mutta enköhän onnistu ja tarvittaessa kiertävänä apuemona osaa muitakin auttaa.

 

Perunalaari on muuten sitten se alablogi, jonne minä sukkasatoani kerään.

 

Sunnuntaiterveisin seijap