On se onneksi mennyt aika nopeata tämä isännän Kiinassa olon aika. Huomenna jo saadaan hänet kotiin. Täytyy kyllä sanoa, että on meillä kaikilla ollut ikävä. Harmaa ja sateinen sää ei ole ollut ollenkaan mieltä piristävä tekijä tässä tänä aikana, mutta isäntä sanoikin, että se aurinko on ollut heidän matkassaan.

Tässä kuvaa meidän kesätytöistä. Vasemmalla siis OnniManninen ja valkoinen karitsa on Mannisen ja saanut meillä nimekseen Pikkuriikki. Mustat ovat Kissanmintun karitsat ja toinen on vielä nimetön ja toinen on Minni. Ihania tyttöjä, toivoisin jo heidänkin kannalta, että ei nyt ihan joka päivä sataisin.

 

Naapurin Paula toi minulle kaksi punaista pelargoniaa, siellä mökin keittiön pöydällä nyt on toinen. Vilma sai Paulalta nimipäiväkseen Lepaan punaisen karviaispensaan, joka odottaa että iskä tulee ja istuttaa sen.

Vähän jo uskallan keittiön ovea raottaa, melkein teki mieli keittää pannukahvit puuhellalla. Roskasäkki löähtee tänään odottamaan huomista roskakyytiä.


Tänään veimme Vilman kanssa kartonkia keräyksen Turenkiin ja kauhistuin näkyä pelti ja lasin keräyspaikalla.

Onneksi omat purkit ja lasit oli jo jätetty omalle kylälle, mutta kun tämä ei ole Turengin ainoan keräyspaikka, eikö voisi viedä sinne seuraavalle mieluummin kun jättää näin.

Sytomyssyily Kanta-Hämeessä lähenee loppuaan. Ensimmäisellä lomaviikollani, eli 9. kesäkuuta menemme viemään myssyt sairaalaan 4A osastolle. On ollut tosi ihana saada myssyjä ja tuntuu hyvältä viedä niitä jaettavaksi. Käyhän myssyblogissa kurkkaamassa mitenkä paljon kauniita myssyjä on.

sunnuntaiterveisin seijap