Lupasin eilen, että tänään saatte kuvia ja kertomusta eilisestä. Kuvat on otettu tänään kotona, mutta nyt eiliseen.

Tapasimme Tuulin kanssa Stokkan kellon alla ja suuntasimme kulkumme Korkeavuorenkatu kahteenkymppiin. Menitasta minun ei pitänyt ostaa mitään, mutta kotiin lähti lankaa kun tarvitsen takkiini sopivan päähineen. Tosin en ole koskaan Eskimoa huovuttanut, että saa nähdä mitä tulee.

2281043599_c5cf2283a0.jpg

Molempia värejä minulla on 200 g

Menitasta matka kulki Hobbooksiin. Minulla oli ajatus ostaa entisen työpaikan työtovereilta saadulla rahalla kirjoja, mutta ostin vain yhden, puolet rahasta jäi vielä harkintaa. Vähän jännittää osaanko lontoonkielellä neuloa sukkia, mutta toivottavasti kirja ei jää hyllyyn pölyttymään. Minusta kuitenkin tuntuu että lähes koko blogimaailma on tuosta kirjasta jotain neulonut, niin kai nyt minäkin. Tästä linkistä voi vähän vilkuilla kirjan sisältöäkin.

Tuulin kanssa vietimme vielä kahvihetken, ennen kun palasimme omiemme pariin. Kiitos Tuuli, oli ihan ihana viettää hetki aikaa kanssasi.

Omat joukot jakaantuivat vielä kahtia. Mummi ei ollut käynyt koskaan Vihreässä Vyyhdissä ja niinpä naisväki Vilma, mummi ja minä suuntasimme Hakaniemen kauppahallille ja toiseen kerrokseen. Kun ottaa perheen prinsessan mukaan niin saa ostaa ties kuinka monennet pipo langat.

2281043597_6ae0c825c7.jpg

Eikö olekin ihanan väristä Onlinen 6 säikeistä sukkalankaa? Metrejäkin tuossa on 375 joten tupsupipon lisäksi tuosta tulee kyllä muutakin. Itselleni ostin kakkosen bambupuikot. Saa nähdä kuinka kauan kestävät. Ei kuitenkaan laiteta veikkausta pystyyn. Noita puikkoja tarvitsen kirjoneulelapsiin, en ole tyytyväinen 2,5 tulevaan jälkeen.

Matkalla jäin vielä Tervakosken neuletapaamiseen ja vatsa kipeänä siellä naurettiin. Toki myös neulottiin. Salainen neule, Punokset puikoille kirjasta, pääsi puikoille. Sen verran tuosta kirjasta, että tykkään. Tykkään erityisesti niistä selkeistä tekniikkakuvista. Tulee opeteltua uudet tekniikat kun ohjeet ovat noin hyvät. Kirjaston kappaleen palautan huomenna, kun sain jo oman ostettua.


Lapset lomailevat vielä mummin hoivissa, minä olin tänään rippikoulutunteja pitämässä. Ihanan elämäniloisia ja reippaita nuo 15-vuotiaat nuoret.

Vettä sataa täällä, saa nähdä miten käy kylän lasten hiihtokisojen. Niide pitäisi olla sunnuntaina.