Eikö 8-vuotiaani ole enää muksu?
Odotin kovasti että Novitan muksuekstra ilmestyy. Etukäteen kävin katsomassa malleja(powerpoint), joissa oli useampikin jonka olisi voinut toteuttaa. Tietenkin olisin tältäkin pohtimiselta ja miettimiseltä välttynyt, kun olisin jo aiemmin lukenut, että mallejen koot ovat 56-122 cm. Ellei siis lähipiiriin ole tulossa pieniä, tuon lehden hankinta taitaa olla turhaa. En viitsi alkaa suurentamaan noita malleja.

Osaisinko leikkiä langoilla?
Olin saanut sähköpostia Wetterhoffilta. Jaan viestiä nyt teillekin eteenpäin. En tiedä, olisiko minusta uusien ideoiden tuottajaksi, mutta monesta teistä varmaankin on.

Koskahan postiluukku kolahtaa?
Siis koska kolahtaa heillä jotka, JUJU kirjakerhon kautta saavat tilatuksi Haaviston 100 kansanomaista kuviokudinmallia kirjan?

Huivi
Olin jo aika pitkälle neulonut yhtä kauniina pitämääni huivia, mutta ei siitä tullut niin kaunis kun olisin halunut. Lanka muutti mallia. Kiitos Villapallo Holvit-huivi muistutuksesta, taitaakin päästä puikoille.

Tekstiviestin heitto
Meinasin, että en osallistu Kanerva keskusteluun, mutta jäin miettimään, minäkin, kuka meistä on niin synnitön, että voi heittää ensimmäisen tekstiviestin.  Kirkkokuorossa kerroin, että en kohta enää raaski neuloa sukkia MokkaSukka Herra Kanervastani, kun käy niin Ile sääliksi. No siihenhän kuorokaverit sanomaan, että neulo ja lähetä Kanervalle, nimettömänä. En kuitenkaan. Luulen, että kun jonkun verran virtaa vettä Aura joessa niin voin ne sukat neuloa ja jättää ihan omaan käyttöönkin.
Kiitos, päivän Salmista.


Nyt Vilma huutelee kirjastoautolle lähtöä. Siis ei muuta, kun vesisateeseen polkemaan. 

Ai niin se yksi miete vielä, meinasi unohtua.

EILA,
Olen asunut minäkin vajaan kaksi vuotta Ylä-Savossa, ollaankohan tuttuja?