On päästy perjantaihin asti. Tänään olikin jo perjantaiolo heti aamusta. Meillä isäntä sairastaa flunssaa ja siitä sitten seuraa se, että en minäkään nuku oikein kunnolla öitäni, ja väsyttää kyllä tosi kovasti. Työpäivän jälkeen otin kunnon päikkärit. Toivottavasti tulee illallakin uni.

Pitää kyllä tännekin laittaa muistiin, että keskiviikkona harrastin pimeä hiihtoa läheisen järven jäällä, ihan yksikseni. Vähän jo jännitti, kun ei eteenpäin enää puoli seitsemän jälkeen nähnyt. Onneksi latu ohjasi, missä reitti menee.

 

 

Novitan neulomossa on menossa Kämmekäsvaihto. Olen nyt näitä kämmekkäitä tikutellut, mutta eivät nämäkään ole vaihtokämmekkäät. Nämä valmistuivat ennen kun sain parini tiedot, joten eivät taitaisi olla hänelle sopivat. En ole ihan varma, pidänkö nämä itse vai saavatko nämä kodin jostakin muualta.

 

 

Malli: oma/ mallineule näistä sukista, jälleen

Lanka: Novitan Alpaca

Menekki: 75 g

Puikot: 3 bambu sukkikset

 

Kesken on tällä hetkellä neuleita, vaaleansinisestä puuttuvat hihat. Ennen sen valmistumista, ei saa aloittaa uutta isompaa työtä. Kevätpäiväntasaushuivissa olen vihjeessä neljä, vihjeen tikuttelen  valmiiksi kunhan toinenkin vaihtokämmekäs valmistuu.

Huomisen päivän vietän huovutuskurssilla, saa nähdä olenko napannut liian ison palan kurssi työksi, se selvinnee huomenna.

Hyvää viikonloppua kaikille!