- 14 041 oli tähän päivään asti lankalaihiksen tilanne. Tänään sitten postin tulo muuttikin tuota tilannetta. Kerän paketti toi vyyhdin ja kerän, joiden avulla on tarkoitus saada Honey villatakki vihdoinkin valmiiksi.

IMG_4604

Isager Silk Mohairia 25 grammaa ja Tvinni Tweediä 100 grammaa.

Viikon päästä olen työporukalla reissussa ja matka käsityöksi lähtevät Knittingroomista tulleet sukkalangat. 

IMG_4605

Sportsragg on minulle aiemmin kokeilematon lanka, mutta käteen tuntuu ihan hyvältä. Saa nähdä millaista on neuloa ja miten kestää käytössä, mutta tarkoitus on nyt kokeilla. Langoista pitäisi tulla nämä sukat. Saattaa olla että täytyy vielä toinenkin matkakässä kehittää, jotta riittää reissun ajaksi. Neljä päivää bussimatkailua, saattaa käydä niin,että ei riitä nämä langat.

325 grammaa tuli nyt sitten Heimolaan lisää lankaa, joten lankalaihiksen tilanne on tällä hetkellä -13 716 grammaa. Tällä mennään eteenpäin. Enempää ei ole tarkoitus ostaa lankaa tässä kuussa, vaikka lankapuoti Nepparissa onkin loppuunmyynti. 

Kuvailin lankoja tänään pihalla ja sain innostuneen corgin matkaani, kameran asetuksia olisi pitänyt muttaa jotta olisin saanut kunnon kuvan tästä spurttailevasta neitokaisesta. Kun olisi huomannut kun säädän kameraa, olisi sitten lopettanut spurttailunsa, joten saatte nyt tyytyä kohtalaiseen spurttikuvaan.

IMG_4608

Torstaiterveisin seijap