Tällä viikolla tuli uusi paikallislehden Kanta-asiakaskortti. Aloin lukemaan mukana tulleita tarjouksia, jotka aika usien jäävät huomioimatta. 

Untitled

Nyt täytyy miettiä tarvitsenko jotain Taito Pirkanmaa Oy:n langoista. Tämä oli oikeasti kiva yllätys. Huomatkaahan te muutkin Janakkalan sanomien ja muiden AlmaMedian lehtien asiakkaat. Mitenkähän Vuodatus, täällähän me Alma Median alla bloggaillaan.

Eilen kerroin, että Winterly on nyt helmaresorissa asti. Nappasin siitä kuvan eilen illalla joten kuva on sen mukainen. Ihan vaan sohvalle heitetty ja siinä napattu.

Untitled

Illalla pimeässä en sitten aloittanut hihoja, niin otin puikoille sukat Novitan lahjalangoista. Kantalappua pääsin aloittamaan.

Untitled

Katsotaan millaiset sukat näistä tulee. Tämä voisi nyt olla sellainen reissukäsityö, joka kulkee kassissa kun tietää, että voi neuloa jossakin.

Untitled

Päivällä tulin Orvokin kanssa lenkiltä ja huomasin, että ihan ulko-oven edessä ovat hiirulaiset pitäneet iltakokoustaan.

Mukavaa tammikuun jatkoa kaikille. Tällä viikolla alkavatkin sitten jo jumpat, kuoro ja muut kevään toiminnat. Ei ole tekemisen puutetta. Lunta tänne kaivattaisiin, että pääsisi omassa kunnassakin hiihtoladuille.

sunnuntaiterveisin seijap